Aantal personen: 4
3 eetlepels sesampasta (tahin)
2 eetlepels sojasaus
2 dl bouillon
2 eetlepels sherry of rijstwijn
1 eetlepel maïzena
2 eetlepels Szechuanpeperkorrels
2 eetlepels olie
450 gr diagonaal in stukken gesneden asperges
2 eetlepels vers korianderblad
4 in dunne ringen gesneden bosuitjes
1 mespunt suiker
450 gr krabvlees
sesamzaad
Doe de sesampasta, de sojasaus, de bouillon, de sherry en de
peperkorrels in een pan en voeg de opgeloste maïzena
toe.
Verwarm dit tot een gebonden saus en zet die apart.
Kook de geschilde asperges in ± 4 minuten halfgaar en
laat ze goed uit lekken.
Verhit de olie en roerbak de asperges beetgaar.
Verhit de saus en voeg de krab, de bosui en de koriander
toe.
Schik de asperges op voorverwarmde borden in een cirkel rond
de krab en
strooi er geroosterd sesamzaad over.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |